Framtidens Patientstödprogram

Hej!
Tack för ditt intresse för att delta i vår fokusgrupp om ett framtida patientstödsprogram.

För att passa in i vår målgrupp vill vi att du är diagnosticerad med diabetes typ 2 och har erfarenhet av att använda läkemedel av typen GLP-1 analog, det vill säga mediciner som Bydureon, Byetta, Lyxumia, Trulicity, Victoza eller Xultophy.

En fokusgrupp är en gruppdiskussion på upp till 2 timmar där du tillsammans med andra deltagare diskuterar ett specifikt ämne, i detta fall vilken typ av stöd och hjälp du hade uppskattat när du precis började ta ditt GLP-1 läkemedel.

En moderator leder diskussionen och ställer frågor som ni i gruppen diskuterar vidare kring. Resultatet av gruppdiskussionen skickas sedan vidare till vår uppdragsgivare, som använder era tankar och åsikter som grund i sitt arbete med ett nytt patientstödsprogram.

Vår uppdragsgivare kan också komma att lyssna/ titta på diskussionen.

För din medverkan får du ett presentkort av ett värde på 700 kronor. Vi bjuder också på en lättare måltid.

Vi som arrangerar gruppdiskussionen är ett företag som heter Medmind, som arbetar med olika typer av konsultuppdrag inom läkemedel och hälsovård.

Är du intresserad av att delta? Klicka nedan för att svara på några bakgrundsfrågor och lämna kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig inom kort.

 


För mer information, hör av dig till:

Nikki Makkonen: tel. 0703-97 27 57
nikki.makkonen@medmind.se

Katarina Hallerstedt: tel 0701- 811 405
katarina.hallerstedt@medmind.se