Problem med att se Nyhetsbrevet? Klicka här för att se det i din webbläsare
 
 
CRM system skall vara enkelt!
 
 
Teamet bakom tidigare framgångsrika CRM som exempelvis Première och Salecase presenterar nu nästa generations system som är byggt på modern databasteknik och nya grafiska gränssnitt.
 
Elastic search, Angular Framework, JSON Data, React Native, dvs modern Google standard.
 
 
Pharmanode CRM + Spidernode HCP

Vi har nu levererat till vår första CRM-kund: Vårt enkla CRM system, Pharmanode som ger Er CRM med färdig integrerad läkardatabas.
 
Designad för Life Science - baserad på våra erfarenheter från tidigare system. 
 
Pharmanode CRM är förpopulerad med vår egen HCP databas - Spidernode.
 
 

 
Användarvänlighet

Det bästa CRM systemet är det system som används mest - dvs compliance.  Inget system är bättre än dess användare, vilket vi genom åren har visat i våra tidigare generationer av CRM system. 
Användarvänlighet och förmågan att ge tillbaka värdefull "insight" driver nyttjandet som kommer alla tillgodo.
 
 
Kommunikation

Pharmanode CRM är ett till kund kommunicerande CRM system. Vår digitala eMarketing funktion (PeM) gör det enkelt att skapa inbjudningar, bokningsbrev, nyhetsbrev och ger full kontroll på svarshantering och uppföljning av aktiviteter.
 
Detta brev är gjort i vårt verktyg.
 

 

Urval/Selektioner

Att kunna göra urval/selektioner, utan att vara programmerare, borde vara en självklarhet.  Det är något vi värderar högt i Pharmanode CRM.  
Att enkelt kunna hitta sina kunder, göra delmängder, dra ifrån och lägga till med enkla parametrar som BR, arbetsspecialiteter och roller borde också vara en självklarhet för alla - Det är det för oss!
 
 
Peter Norrgård
Medmind AB
peter.norrgard@medmind.se
0760-900 200