Enkelt är bäst

Problem med att se Nyhetsbrevet? Klicka här för att se det i din webbläsare
 
Enkelt är bäst!
 
Försäljning, kunddatabas, CRM och kartor.
Allt integrerat från början.
 
 
Alternativet till de större komplexa globala säljstödsverktygen - som skall passa alla marknader - är det lilla, enkla och funtionella systemet med all relevant data integrerat från början. 
 
Pharmanode CRM innehåller din kunddatabas, försäljningsstatistik, kalender med mail-synkronisering, PeM - Pharma eMarketing, kartor och allt det basala en säljare behöver. 
 
Skapat för Dig i "Front end" - mer än för "Back-office"
 
 
 
Försäljningsdata
Via Partneravtalet mellan Reveal och Medmind kan vi ladda Försäljningdata, anpassat till enskild säljare och dess distrikt rakt ner i Pharmanode CRM
 
 
 
 
Kunddatabas
Kunddatabasen SpiderNode - finns redan från början integrerad i Er lösning.  Att lägga till målgrupper eller delar därutav är bara ett klick bort.
 
 
 
 
 
Pharma eMarketing
PeM - Pharma eMarketing, vårt verktyg för att digitalt skicka nyhetsbrev, inbjudningar, enkäter och uppföljningar är självklart en av våra hörnstenar

 

 

 

Sök & Filtrering
Marknadens enklaste sökfunktion - Formulär Sök
 
All traditionell CRM-funktionalitet finns på plats, kalender med team vy,  aktivetskort, kundkort, kodningar och segmentering.  Dynamiska och statiska listor.
 
 
Vi som ligger bakom Pharmanode CRM är samma individer som skapade de tidigare plattformarna som exempelvis Salecase - en av flera av våra plattformar som alla har varit marknadsledare.  Salecase är den plattform som hittills har visat högst nöjdhetspoäng bland alla plattformar.
 
Enkelt är bäst - nyttjande/compliance, är helt kopplat till enkelhet, då inget system är bättre än dess användare.
 
 
 
 
 
Jens Mogensen
070-300 20 02
 
 
Peter Norrgård
0760-900 200