Problem med att se Nyhetsbrevet? Klicka här för att se det i din webbläsare
 
 
CRM har aldrig varit enklare!
 
 
Medmind presenterar nästa generations system som är byggt på modern databasteknik och nya grafiska gränssnitt enligt Google-standard.

 

 
Användarvänlighet

Det bästa CRM-systemet är det system som används mest – d.v.s. det med bäst compliance. Inget system är bättre än dess användare, vilket vi genom åren har visat i våra tidigare generationer av CRM-system. Användarvänlighet och förmågan att ge tillbaka värdefull "insight" driver nyttjandet som kommer alla tillgodo.

 

Att kunna göra urval/ selektioner utan att vara programmerare borde vara en självklarhet. Det är något vi värderar högt i Pharmanode CRM. Att enkelt kunna hitta sina kunder, göra subgrupper, dra ifrån och lägga till med enkla parametrar som BR, arbetsspecialiteter och roller borde också vara en självklarhet för alla – det är det för oss!

Pharma eMarketing

-Kommunicera effektivt

När du vet var dina kunder finns och hur de agerar, är nästa utmaning naturligtvis att nå fram till dem.
Medminds kommunikationsverktyg Pharma eMarketing (PeM) ger dig möjlighet att kommunicera med kunderna via olika kanaler som e-mail, SMS och brev. Du kan även skapa frågor direkt i Nyhetsbrevet:

Verktyget är lättanvänt och intuitivt och låter dig enkelt skapa till exempel nyhetsbrev, inbjudningar, bokningsbrev, enkäter och sms-påminnelser med hjälp av bland annat mallar, automatisk svarshantering, databas med relevanta personer, institutioner etc., samt vid behov en automatisk process för godkännande av material inför utskick.
Den samordnade kommunikationsinsats som tidigare krävde olika program och applikationer förenklas avsevärt i och med det intuitiva Pharma eMarketing som når fram via olika kanaler.

 

 

Är du intresserad av att veta mer om Pharmanode CRM, Pharma eMarketing eller kanske om Medminds andra tjänster?

Vi berättar gärna mer – hör av dig så bokar vi ett möte!

Katarina Hallerstedt
Medmind AB
katarina.hallerstedt@medmind.se
0701-811 405
Peter Norrgård
Medmind AB
peter.norrgard@medmind.se
0760-900 200