Digital mötesbokning för Teams eller PeM Digitala Möten

Tiderna förändras och nu gör vi det ännu enklare att boka digitala möten med läkare, sköterskor och andra intressenter/ stakeholders.
 
En länk med en kalender visar de tider som finns tillgängliga att boka sig på. Så fort en bokning skett skickas en bekräftelse till den som bokat sig samt en kalenderinbjudan till den som ska leda / hålla mötet. Enklare blir det inte!  

Pharma eMarketing - FÖRENKLAR KOMMUNIKATIONEN!

Webbinarium - Digitala Möten -  Inbjudningar - Nyhetsbrev - Enkäter - Bokningsbrev - SMS - Materialbeställningar och CRM funktionalitet 
 

WEBBINARIER

Nu kan du även planera, hantera och genomföra webbinarier genom Pharma eMarketing.
  • Hantera och skicka inbjudan
  • Schemalägg påminnelser via mail eller sms
  • Registrering till webbinarium
  • Funktion "Lägg till i kalendern"
  • Möjlighet till flera föreläsare och moderator
  • Live Chat
  • Möjlighet att tillåta frågor 
  • Inspelningsmöjligheter
  • Svarsstatistik och deltagarlista
.
 

BOKA  MÖTEN

Nu kan du lätt skapa en länk med en kalender där man kan välja tid för ett digitalt möte. Mötet kan göras i TEAMs eller Medminds egna plattform. Så fort en tid bokas skickas en bekräftelse både till den som bokat tiden samt den som ska hålla mötet/ bokningsansvarig. Mötet läggs enkelt in i kalendern.
 

INBJUDNINGAR

Pharma eMarketing är ett komplett system för att hantera inbjudningar till olika evenemang och automatiskt få in alla anmälningar, information om specialkost och övrig information. Nu behöver du inte längre skicka ut dyra producerade inbjudningar och därefter samla in och registrera oläsliga svarskort. Klicka på länken nedan för att se ett exempel på en svarsenkät.
 

NYHETSBREV

Att med jämna mellanrum skicka ut information om sina produkter är ett mycket viktigt komplement till personliga besök för att upprätthålla produkt och företagsprofil. 
Målgruppen kan enkelt filtreras ut för att alltid nå rätt personer med rätt budskap.
 

ENKÄTER

Med Pharma eMarketing kan du enkelt skapa enkäter som du skickar ut med nyhetsbrev eller inbjudningar. Du kan även lägga in en enkät på din hemsida eller skicka ut den med QR-kod på en trycksak som går ut till kunderna. 
En enkät är också perfekt att skicka ut efter ett möte eller en utbildning, där den antingen kan vara personlig eller anonym.
Klicka här för att se ett exempel på hur en enkät kan se ut.
 

SMS

SMS är det verktyg ni snabbast kommer i kontakt med en kund genom, 94% av alla SMS blir lästa inom 10 min. Användningsområdet för Life Science är huvudsakligen för bekräftelser, t.ex att det går ut ett SMS automatiskt när kunden har anmält sig till en inbjudan eller som tack för att kunden har svarat på en enkät. Det kan också användas som en påminnnesle för t.ex möten.

MATERIAL

Du kan enkelt skapa olika materialbeställningsformulär som du kan använda på möten och mässor där kunden fyller i sina kontaktuppgifter och de material som önskas. Formulären kan skapas med olika språk för olika länder och med olika produkter.  Varje formulär får en egen länk som sen kan användas av säljaren eller i montern.

PHARMANODE CRM

Pharma eMarketing har även fullt stöd för CRM - Enklare blir det inte att hantera bland annat mötesbokning, kalendrar, aktivitetshantering och avancerat formulärsök. Lättillgängliga analyser för bland annat Coverage & Frequency, antal aktiviteter per typ och säljare samt mycket mer.
 

 


Erik Carlman
+46 (8) 559 16 999

Katarina Hallerstedt
0701-811 405


 
 
Copyright ©Medmind All rights | 
1
 
If you don't want to receive this newsletter anymore, click here to unsubscribe