... och några nyheter

   Juni 2022

 

Hej,

Vi håller på att lansera Pharma eMarketing (PeM) utanför Norden och behöver därför ändra till en  ”.com adress” i stället för en ”.se adress”. Detta innebär att vi inom kort kommer att lansera en ny inloggningssida som även bygger på senaste tekniken och säkerheten. 
Tipsa gärna era kollegor i Europa om att detta nu finns tillgängligt även för dom.
Den gamla inloggningsadressen kommer fortsatt att fungera men ni kommer bli omdirigerade till den nya webbadressen (url).

pemnode.com

 

Fler nyheter för dig som prenumererar på
Pharma eMarketing:

 

KAMPANJER
Du kan nu samla ihop flera olika utskick, inbjudningar och webinar och få en total av överblick över vad mottagaren har gjort, t.ex antal öppningar, länkklickar, videovisningar, registreringar osv. Du kan också vikta olika saker mottagaren har gjort, t.ex titta på video är mer värt än att bara öppna brevet. På detta vis  kan du se vilka kontakter som har interagerat mest.
 

 

STATUS ÖVERBLICK
Överallt där du ser utskick, enkäter/formulär eller webinar, finns det en statusknapp där du enkelt får en överblick över om allt är rätt ifyllt, att alla steg är fullföljda och att alla delar hänger ihop.
 

 

KALENDER ÖVERBLICK
Du kan få en snabb överblick över allt som har hänt i en kalender. Olika färgkoder för olika typer av aktiviteter gör det lätt att följa, t.ex utskick - röd, inbjudan - gul, webinar - grå etc. Alla aktiviteter går att klicka på för att få detaljerad information
 

 

VIDEO
När ni skickar med en video i utskicket eller lägger en videolänk på hemsidan så har vi utökat funktionerna så att ni kan bestämma vilka som har tillgång till den och hur länge den är tillgänglig. Vi har även gjort så att man från videosidan kan gå direkt till en enkät,t.ex om vill göra ha utvärdering av ett inspelat webinar. Nyheter i inställningar är:
  • Expire date - Om checkad: Sätt ett datum då man inte längre kan se filmen
  • Registration - Om checkad:  Alla som ser den måste registrera sig, även de som har fått den via ett utskick
  • Exists in database - Om checkad: Bara de som finns som kunder i databasen kan se den
 

 

Förutom ovan nämnda nyheter har vi gjort en mängd nya mindre förbättringar. En är t.ex när det gäller att utforma sitt eget interface på Questionnaire, t.ex bakgrund, färger, typ av kontroller osv. 

Nästa nyhet som vi nu håller på att utveckla är ett interface till Veeva. För er som använder ett annat CRM men vill kunna utbyta information med PeM, kontakta oss så kan vi se vad det finns för möjligheter.

Hör av dig om du vill veta mer så kan vi visa på ett Teamsmöte

 


Vänliga hälsningar

  
Erik Carlman
+46 (0) 8 559 16 999
Katarina Hallerstedt
+46 (0)701 81 14 05
katarina.hallerstedt@medmind.se
 
 
1