Har du svårt att se bilderKlicka här

Nyheter i PeM Questionnaire!

 

Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade layout för frågeformulär med flera nya designmöjligheter. Med vår senaste uppdatering kan du nu skapa enkäter som är ännu mer anpassade och engagerande för dina respondenter.
 
En av de mest efterfrågade funktionerna är möjligheten att se en förhandsgranskning av din enkät medan du skapar den, vilket ger dig en tydligare uppfattning om hur dina frågor och svar kommer att se ut för dina respondenter. Detta ger dig också möjlighet att göra ändringar och finjusteringar för att se till att dina enkäter är både snygga och effektiva.
 
Några av de nya funktionerna kommer inte beskrivas här då de är bättre att se via ett Teamsmöte. Kontakta oss för att få en demo av dessa. Det är bl.a
  • Enkät för webinar serier, där man på samma enkät kan anmäla sig till flera olika webinar. 
  • Skapa frågor som syns beroende på datakälla av respondenten, t.ex kan man gömma frågor där mottagaren har datakälla Spidernode (våra adresser).
  • Använda HTML på frågealternativ som ger flexibilitet att använda fet stil, kursiv stil, färger etc.
Beräknat release datum
Måndag 8 maj
 
Se nedan skärmbilder på den nya layouten

OVERVIEW

Ny vy där alla kontroller är lokaliserade till högersidan och en förhandsgranskning på vänstersidan.Förhandsgranskningen uppdateras varje gång man sparar.
 
Tidigare fanns det en knapp för varje text som skulle uppdateras, t.ex Welcome text, Bottom text osv. Nu finns alla texter samlade under en knapp - "Texts"

TEXTS

Vi har samlat alla editerbara texter under samma knapp. Den här uppdateringen kommer att göra det enklare och snabbare att redigera text och minska risken att man missar att fylla i någon text.
 
I de fall Questionnairet är kopplat till ett webinar kommer även webinariets Lobbytext och Remindertext finnas här

SETTINGS

Under tabben Settings finns nu nya möjligheter för att anpassa gränssnittet i enkäterna, såsom färger, typsnitt, bakgrundsbilder och mycket mer. 

 

   
Marie-Louise Edin
+46 (0)76 315 51 22
Erik Carlman
+46 (0) 8 559 16 999


 
 
Copyright ©Medmind All rights | 
1
 
If you don't want to recieve mailings from us anymore, click here to unsubscribe