Glad sommar hälsning från Medmind


Cannot see the pictures?Click here

GLAD SOMMAR

 

Som sommaren sveper in med sol och värme (och lite regn), vill vi ta tillfället i akt att skriva till er och önska er en underbar sommar och en härlig semester. Vi hoppas att ni får chansen att njuta av solens strålar, koppla av och skapa fantastiska minnen med era nära och kära.

Vi vill också passa på att tacka er för ert förtroende och gott samarbete som ni har visat oss under året. Det är genom er lojalitet och engagemang som vi fortsätter att växa och förbättra våra tjänster. Er feedback och input har varit ovärderlig för oss, och vi är tacksamma för att ni har valt oss som er leverantör.

Under juli månad kommer vi ha reducerad support då vi också passar på att ta lite ledigt. Vi strävar dock alltid efter att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga service, även under semestertider. Så tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller önskemål. Vi finns här för er!

Vi hoppas att ni får möjlighet att utforska nya platser, uppleva spännande äventyr och bara njuta av lugnet som sommaren kan erbjuda. Oavsett om ni planerar en exotisk resa, en avkopplande vistelse vid havet eller en mysig vistelse i hemmet, hoppas vi att ni får en fantastisk tid fylld av glädje och avkoppling.

Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa efter semestern och fortsätta att erbjuda er vårt bästa stöd och service.

Ha en strålande sommar och en fantastisk semester!

 

Önskar 

vi på Medmind


 
 
Copyright ©Medmind All rights | 
1
 
If you don't want to recieve mailings from us anymore, click here to unsubscribe